Désolé, cet article est seulement disponible en Nederlands. Pour le confort de l’utilisateur, le contenu est affiché ci-dessous dans une autre langue. Vous pouvez cliquer le lien pour changer de langue active.

Passievolle bakverhalen best bekeken op Baknieuws

GS- Baknieuws was in 2017 nog maar twee maanden live, maar het is al duidelijk zichtbaar welke verhalen de lezers het meest interessant vonden vorig jaar. De persoonlijke bakverhalen doen het goed op Baknieuws. De stories waarbij bakliefhebbers hun passie voor bakken uit de doeken doen, daar genoten jullie het meeste van! Hieronder de top zeven van de best gelezen artikelen op Baknieuws in 2017.

1. Op nummer een staat het stoombakje van Desh-Stoom. Deze innovatie van Frank Dellemann voor het maken van stoom in de oven deed het hart van veel broodbakkers sneller kloppen in 2017. Klik hier voor het artikel.

2. De dames van Tafel van Zus halen nummer twee in de top zeven. Met hun gezellige verhaal, heerlijke producten en open houding stalen ze de harten van veel lezers. Klik hier voor het artikel.

3. Marjolein, die in de finale stond van Heel Holland Bakt was een populaire deelnemer. Zij vertelde haar geheimen aan Baknieuws en die wilde natuurlijk iedereen lezen.Klik hier voor het artikel. Ook haar speciale kwarktaartrecept?vonden veel lezers leuk.

4. Soms bakt ze wel 30 taarten per dag en dat doet ze met veel plezier. Thuisbakster Linda Kosten zegt bijna nooit ‘nee’, maar wil zeker geen lopendebandwerk afleveren. Klik hier voor het artikel.

5. De echte grote hobby van Marion Dalouh is bakken. Ze had nooit verwacht dat ze zo populair zou worden op Facebook met haar eigen pagina. In het begin, bij de eerste 1000 likes was ik zelfs stomverbaasd. Klik hier voor het artikel.

6. De eerste vrouwelijke beroepsmolenaar van Nederland komt uit de Veluwe. De enthousiaste Kirsten houdt van haar afwisselende beroep, produceert alles zelf en runt het bedrijf alleen. Klik hier voor het artikel.

7. Unieke taarten maken, dat is het onderscheidende punt van Anke Roggeband en ze laat haar creativiteit de vrije loop. Vooral het decoreren vindt ze geweldig. Klik hier voor het artikel.

Nog niet alles gelezen? Ga er dan eens lekker voor zitten en creëer je eigen genietmomentje. Veel leesplezier!

 

Laisser un commentaire

Votre adresse e-mail ne sera pas publiée. Les champs obligatoires sont indiqués avec *